Carti Feng Shui

Feng shui pentru PERIOADA lui 8
Feng shui pentru PERIOADA lui 8
Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Astrologia chineza
Astrologia chineza
Cartea de Aur
Cartea de Aur
Ghidul practic ilustrat de Feng Shui
Ghidul practic ilustrat de Feng Shui
Diverse

recomanda articolul unui prieten

18 PREVESTIRI DE BUN AUGUR

Semne ale şansei ce vă ies în drum în viaţa de zi cu zi

Credinţa noastră în semnele de noroc şi nenoroc este aproape subconştientă, în aşa măsură încât interpretăm în mod constant lucrurile cele mai obişnuite care ni se întâmplă ca pe nişte sugestii ale norocului sau ghinionului. O oglindă spartă, trecerea neatentă pe sub o scară, înţepătura unei albine sau tigrii albi apăruţi în vis: de fiecare dată când ni se întâmplă ceva ieşit din comun, ne întrebăm imediat dacă ne va aduce noroc sau nenoroc. Iată în continuare 18 întâmplări obişnuite din viaţa de zi cu zi despre care se crede că sunt semne puternice ale şansei.

1. Dacă în casa voastră îşi fac cuib liliecii, este unul dintre cele mai puternice semne că familia e pe cale să se îmbogăţească semnificativ. Chinezii consideră liliecii ca fiind simbolul unei mari averi. Desenul reprezentând cinci lilieci care alcătuiesc un cerc este foarte popular şi se regăseşte pe mobilier, tablouri şi ceramică. Chinezii cred că liliecii îşi fac cuib doar în locuri favorabile, că ei şi-au dezvoltat organe de simţ foarte sensibile, care sunt capabile să „miroasă” locurile cu un chi propice. Data viitoare când liliecii vor veni şi îşi vor face cuib în streşinile casei voastre, bucuraţi-vă, pentru că aceasta vesteşte norocul.

2. Dacă cineva vă dă bani într-o zi norocoasă, este semnul cel mai sigur că vă veţi bucura de o creştere semnificativă a şansei băneşti. O zi norocoasă este, de obicei, o zi cu lună nouă sau lună plină. Sau poate fi o zi a semnului vostru zodiacal. Verificaţi în Almanahul Feng Shui care sunt aceste zile faste. Păstraţi neapărat banii cash care vi se dau în ziua aceea, fiindcă ei sunt descrişi ca „bani aducători de noroc”. Banii vă pot fi daţi în multe feluri. S-ar putea să fie cineva care vă plăteşte o datorie sau cineva care vă dă un bacşiş pentru o favoare pe care i-aţi făcut-o. Această credinţă stă la baza tradiţiei de a da bani în cele cincisprezece zile de Anul Nou Chinezesc. Aceste cincisprezece zile de la prima lună nouă din an sunt considerate „zile miraculoase”, aşa că banii primiţi acum sunt totdeauna consideraţi norocoşi.

3. Dacă vă aterizează găinaţ pe cap, mulţi oameni cred că acesta este un semn important de avere care pică din cer. Prin urmare, deşi e un lucru cam scârbos şi neplăcut, când vi se întâmplă ceva de acest gen, consolaţi-vă cu gândul că această întâmplare înseamnă că norocul vă aşteaptă după colţ. De fapt, majoritatea lucrurilor legate de păsări sunt în general semne de bun augur, ca atunci când păsările zboară către casa voastră şi încep să îşi ridice cuiburi în ea şi în jurul ei. Dacă liliecii aduc belşug, păsările aduc veşti bune şi oportunităţi. Data viitoare când un stol de corbi, porumbei sau gaiţe vine spre casa voastră, hrăniţi-l cu seminţe. Se mai spune despre păsări că sunt paznici şi protectori puternici. Chiar şi despre ciori se spune că sunt mesageri ai zeilor. Aşadar, întâmpinaţi păsările cu braţele deschise.

4. Dacă vă găsiţi iniţialele pe o pânză de păianjen, se spune că veţi avea noroc toată viaţa. Toate planurile voastre vor da roade şi orice obstacole care le-ar putea stânjeni vor fi înlăturate. Ca şi păianjenul, veţi atrage hrana şi banii fără să vă străduiţi măcar! Aceasta se întâmplă, de fapt, mult mai des decât vă daţi seama.

5. Dacă întâlniţi un şarpe, este un alt semn de noroc. Fie că se întâmplă în grădină, în interiorul casei sau într-o drumeţie, dacă daţi peste un şarpe, înseamnă că ceva sau cineva important va apărea în viaţa voastră. Nu încercaţi niciodată să răniţi sau să omorâţi un şarpe dacă el vă taie calea. Cu cât e mai veninos, cu atât mai mare vă va fi norocul. Cobra regală este descrisă ca un şarpe aducător de multă şansă. Orice ar fi, nu omorâţi niciodată un şarpe, fiindcă ei sunt de asemenea asociaţi cu o prezenţă spirituală. De obicei, sâsâie şi pleacă atunci când simt oameni în preajmă.

6. Dacă vă furnică mâinile, este semn sigur că veţi primi sau veţi da bani! Convingerea generală este că, atunci când vă furnică mâna stângă, veţi primi bani – o sumă din patru cifre sau un câştig la loterie. Când e vorba despre mâna dreaptă, înseamnă că veţi da bani. Aceeaşi interpretare este dată în caz că mâinile încep deodată să vă mănânce. Dacă vă mănâncă palma stângă, bucuraţi-vă intens. Înseamnă că veţi avea parte cât de curând de o mană cerească!

7. Dacă vedeţi o stea căzătoare şi vă puneţi imediat o dorinţă, orice v-aţi dori se va îndeplini în următoarele 30 de zile. Dacă sunteţi bolnavi, vă veţi însănătoşi; dacă n-aţi avut noroc, lucrurile se vor schimba în bine; dacă tocmai v-aţi certat cu cineva, vă veţi împăca. Dacă aţi pierdut ceva, îl veţi regăsi; de exemplu, dacă tocmai v-aţi despărţit de iubit(ă), vă veţi împăca cu el (ea) sau vă veţi găsi un nou partener. Se poate întâmpla destul de des să vedeţi o stea căzătoare, aşa că trebuie să aveţi întotdeauna o dorinţă la îndemână. Închideţi ochii şi puneţi-vă dorinţa din tot sufletul!

8. Dacă suma cifrelor din data naşterii voastre este 8, ca de exemplu 9/6/65 (9+6+65=80), veţi avea noroc în toată perioada lui 8, care se va termina abia pe 4 februarie 2024. Opt este deja un puternic număr magic, deci, dacă suma cifrelor din data de naştere este 8, aceasta prevesteşte norocul. Cei cu numărul Kua 8 se vor bucura, de asemenea, de şansă în toată perioada lui 8.

9. Dacă încep să vă mănânce urechile, mulţi cred că înseamnă că cineva vorbeşte despre voi. Dacă vă mănâncă urechea stângă, înseamnă că persoana care vorbeşte despre voi spune lucruri plăcute, în timp ce, dacă este vorba despre urechea dreaptă, atunci oricine vorbeşte despre voi spune lucruri care vă dezavantajează. Data viitoare când urechea începe să vă mănânce, veţi şti că sunteţi pomeniţi sau bârfiţi. Unii spun „dreapta pentru defăimare, stânga pentru dragoste”. Alţii cred că e exact pe dos. Dacă vă gândiţi la persoana, prietenul sau cunoştinţa care vorbeşte probabil despre voi şi îi spuneţi tare numele, mâncărimea va înceta dacă aţi ghicit cine este!

10. Dacă vă intră un fluture în casă, se interpretează ca sosirea iminentă a unor oaspeţi importanţi. Dacă fluturele are culori vii, înseamnă că oaspeţii vă vor aduce veşti bune referitor la viaţa voastră sentimentală. Dacă fluturele este închis la culoare, aproape negru, oaspeţii vă aduc veşti bune cu privire la carieră sau afaceri. Nu goniţi niciodată un fluture din casă. Ei vă aduc aproape întotdeauna veşti bune. Nu încercaţi să-i prindeţi, fiindcă, dacă omorâţi din greşeală un fluture, înseamnă că norocul se va preschimba în ghinion.

11. Dacă vă intră o pisică în casă, înseamnă de obicei un fel de ghinion. În mod obişnuit, pisicile negre înseamnă trădare şi înşelăciune, aşa că e mai bine să le goniţi. Pisicile albe înseamnă moarte, dar unii spun că pisicile aurii înseamnă noroc ascuns sub masca ghinionului. (Evident, această superstiţie nu se referă la pisicuţele pe care le-aţi adoptat ca animale de companie.)

12. Dacă vă luaţi hainele pe dos, se spune că e semn de mare noroc. Norocul nu vine dacă o faceţi dinadins, dar, dacă fără să vreţi vă puneţi hainele pe dos, aceasta arată că, în curând, veţi primi bogăţii neaşteptate sau nişte veşti foarte favorabile. Aceasta este o prevestire bună în special pentru aceia care au avut ghinion cu carul, fiindcă sugerează că norocul îşi va întoarce faţa spre ei.

13. Dacă găsiţi un simbol norocos, ca de exemplu o ghindă, un trifoi cu patru foi, o potcoavă, o monedă, toate înseamnă că norocul vă va ieşi în drum. Ar trebui să nu aruncaţi simbolul respectiv, fiindcă semnele de prosperitate posedă adesea o energie excelentă. De asemenea, se crede că, dacă le îngropaţi în grădină, într-o cutie de metal, norocul sporeşte.

14. Dacă întâlniţi o vacă, se spune că e un semn de foarte bun augur, deoarece vaca este un simbol al prosperităţii şi fertilităţii. Desigur, nu este ceva foarte frecvent în oraşele mari, poate cu excepţia Indiei, unde vaca este atât de respectată, încât i se permite să hoinărească liberă pe străzi şi autostrăzi, iar şoferilor li se interzice prin lege să o calce. Dar, dacă faceţi o plimbare la ţară într-o zi şi o vacă vă apare în drum, bucuraţi-vă, pentru că aceasta sugerează că vă aşteaptă un mare noroc!

15. Dacă un câine vine la voi şi rămâne, dacă cineva vă aduce un câine în dar sau dacă un căţel vagabond se decide să vă „adopte”, primiţi-l cu bucurie în căminul vostru. Un căţel care vă intră în casă este un semn foarte favorabil, fiindcă înseamnă că în viaţă vă vor apărea prieteni sinceri şi credincioşi, care vă vor ajuta să depăşiţi obstacolele de orice fel. Câinii negri aduc bogăţie şi protecţie. Cei aurii aduc prosperitate şi fericire, iar cei albi aduc dragoste şi romantism.

16. Când arboraţi un steag, trebuie să aveţi mare grijă să fie bine ancorat, astfel încât, chiar dacă vântul îl face să fluture, să nu cadă. Dacă un steag pe care îl arboraţi cade de pe suport, aceasta înseamnă că se apropie un pericol sau că succesul vostru este în scădere. Uneori, un steag prăbuşit semnifică, de asemenea, un accident de maşină sau alt incident tragic. Pe de altă parte, când un steag se desfăşoară mândru şi flutură în vânt, el aduce noroc din plin. De obicei, steagurile fluturând sunt simbolul victoriei.

17. Printre vieţuitoarele din grădină care aduc noroc se numără insectele şi lăcustele. Dacă o lăcustă vă pătrunde cu salturi mari în casă, aceasta înseamnă că vă va vizita o persoană foarte distinsă. Poate prezice şi că sunteţi pe cale să primiţi mari onoruri. Buburuzele prezic musafiri, pe când broaştele care vă ţopăie în casă prezic bani pe care urmează să îi primiţi.

18. Când plouă şi soarele străluceşte, apariţia simultană a soarelui şi ploii este un semn cât se poate de bun. Acesta este momentul în care aveţi cele mai mari şanse de a vedea curcubeul pe cer. De fapt, când soarele străluceşte puternic în timpul unei averse de ploaie, aceasta înseamnă că tot ce pregătiţi se va bucura de succes. Veţi primi sprijinul unor oameni foarte importanţi. Dacă vi se naşte un fiu sau o fiică într-o asemenea zi, este un semn minunat că va avea o viaţă grozavă. Dacă se întâmplă să vă căsătoriţi într-o zi ca aceasta, vă veţi bucura de o viaţă foarte norocoasă împreună cu partenerul.

Sursa articolului: Revista „Lumea Feng Shui” nr. 15, pp. 61-64.

Sursa articolului:

publicat online: 3/30/2009 12:00:00 AM    |   citit de 19315 de ori

recomanda articolul unui prieten

Cât de bun vi s-a părut articolul?
  
nota medie:
 9

Trucuri Feng Shui

" Menţineţi în permanenţă bine iluminate recepţia şi ghişeul de informaţii al firmei. "

Asistenţă Feng Shui
Publicitate
www.montaje-mobila.ro
Carti Feng Shui

Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Trucuri Feng Shui pentru casa ta
Feng Shui Ghid practic ilustrat
Feng Shui Ghid practic ilustrat
CUM SA TE IMBOGATESTI CU AJUTORUL APEI
CUM SA TE IMBOGATESTI CU AJUTORUL APEI
Oracolul Kuan Yin
Oracolul Kuan Yin

Noutati la PRO Editura

Orele Astrale Ale Istoriei
Orele Astrale Ale Istoriei
OAMENI SI MIRACOLE
OAMENI SI MIRACOLE
Flacara Violeta - Editie noua
Flacara Violeta - Editie noua
TESLA, biografia unui geniu
TESLA, biografia unui geniu
Credinta, Datini si Preparate Culinare
Credinta, Datini si Preparate Culinare